Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Buna ziua, fetita mea va implini in 29 aprilie 2018 2 ani si as dori sa ma intorc la munca mai repede pentru a putea benefici de stimulentul de insertie pana la 3 ani. Cand ar fi cel mai bine sa ma intorc la munca, la 1 februarie? Sotul este angajat doar din septembrie anul curent si nu doreste sa intre in concediu de cresterea copilului, Daca refuza luna care i se cuvine lui, se pierd banii de pe concediu de cresterea copilului sau de pe stimulentul de insertie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 4 Decembrie 2017
Revenirea o puteți face cu orice data anterioara zilei de 28.02.2018.

Dacă sotul nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC va trebui sa anunțe la AJPIS, situație în care dvs veți primi stimulent de la data revenirii în munca.

Dacă sotul indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC si refuza sa intre in CCC, va trebui sa anunțe la AJPIS, situație în care dvs o luna de zile nu veți primi stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu fara plata pentru crestere copil Bianca_Szel Bianca_Szel Am si eu o nelamurire. Am nascut pe 6 septembrie 2012 si am optat pentru CCC pe 1 an. Caracterul job-ului nu-i permite sotului sa efectueze acel CCC de o ... (vezi toată discuția)