avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am următoarea problema. Proprietarul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am următoarea problema. Proprietarul unui teren agricol ...

Buna ziua. Am următoarea problema. Proprietarul unui teren agricol in ani 90 s-a organizat impreuna cu alți proprietari și au format o asociație carea sa lucreze aceste terenuri. Atunci s-a făcut un tabel in care s-au înscris toți cu suprafețele deținute.Proprietarul nu are nici o hârtie care sa ateste aceasta înscriere în asociație și la Primărie figurează cu terenul înscris în asociație. Împreună cu urmașii proprietarului am făcut un contract de arenda. In contract am pus o clauză care mă împuternicește pe mine sa scot acest teren din acea asociație. Întrebarea mea este. Ce se întâmplă dacă președintele asociației refuza sa îmi scoată terenul din asociație sau nu îmi răspunde la cererea mea de a scoate terenul de la el. Multumesc

Alte discuții în legătură

Scoatere teren intravilan din circuitul agricol tibik tibik Buna ziua, Am un teren in judetul Ilfov, intravilan agricol. De la primarie mi s-a spus ca pentru a putea construi pe el trebuie sa-l scot din circuitul ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa-mi aratati un Contract cadru de Arenda in speta pentru arendarea unei suprafete considerabile de pamant ( peste 90 HA ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)