avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua ,am un plan de câțiva ani legat de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua ,am un plan de câțiva ani legat de construcția unei ...

Buna ziua ,am un plan de câțiva ani legat de construcția unei cantine pentru copii defavorizați dinte-un sat . Ma gândesc la o societate non-profit . Nu am teren dar pot concesiona . Planul l-am făcut deja și am gândit funcționalitatea lui . Pot primi fonduri europene nerambursabile pentru așa ceva ? In ce condiții?

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Fonduri ong - scoala si cantina pentru romi ginmarstar ginmarstar Daca fac proiect pentru fonduri europene nerambursabile trebuie sa am eu un avans de bani innainte ex: 20% din valoare sau cum...? am auzit astazi si m-am cam ... (vezi toată discuția)
Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)