avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am cumparat un autoturism adus din Italia, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am cumparat un autoturism adus din Italia, pe care ...

Buna ziua,
Am cumparat un autoturism adus din Italia, pe care l-am inmatriculat in RO. Toate au mers bine, dar nu am primit talonul masinii prin posta si dovada este expirata. Am fost la inmatriculari si m-au trimis la posta, apoi inapoi la inmatriculari, unde mi-au spus sa astept. Ce este de facut tinand cont ca au trecut 3 luni de la expirarea dovezii?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Numere rosii-rovinieta ady_sipos ady_sipos buna ziua,ar putea sa-mi spuna cineva exact daca e nevoie de rovinieta cu numere provizorii?daca da in ce conditii-numai la iesirea din localitate ,ori pe ... (vezi toată discuția)
Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)