avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vrem sa ne infiintam o firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vrem sa ne infiintam o firma

Buna ziua,

eu si iubitul meu vrem sa ne infiintam o firma de montaj sisteme de supraveghere, montaj sisteme de control access, montaj sisteme de alarma, atat executie cat si proiectare. Ambii am terminat facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, deci suntem ingineri. Am inteles ca pentru a functiona legal este nevoie de cursuri ARTS si ulterior, autorizatie IGPR de la Politie. Avand in vedere ca ne-am gandit ca pentru inceput eu sa fiu administratorul firmei si iubitul meu sa fie angajat, nelamurirea noastra este care dintre noi ar trebui sa faca cursurile respective? Eu ca administrator, sau el ca angajat? Mentionez ca el va fi cel care va executa fizic lucrarile. Daca avem studii superioare in domeniu mai este necesar si cursul de Tehnician sisteme de securitate, sau e suficient doar cel de Inginer sisteme de securitate?
In caz ca e nevoie ca si administratorul sa aiba curs m-am gandit sa-l fac eu pe cel de proiectant si iubitul meu pe cel de inginer. Credeti ca ar fi bine asa? Astept lamuriri. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Licentiere societate sisteme de alarmare. ramonagrig ramonagrig Suntem 2 asociati intr un SRL cu coduri CAEN necesare societatilor in domeniul sistemelor de alarmare la efractie (4321, 8020, 7112). Primul asociat (care e si ... (vezi toată discuția)