avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se aplica prevederile legii 109/2011?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se aplica prevederile legii 109/2011?

Buna ziua! Daca societatea are capital majoritar de stat si se aplica prevederile legii 109/2011, adica directorul societatii nu mai are CIM ci contract de mandat, perioada in care CIM-ul este suspendat, cum se poate tine evidenta vechimii totale, avand in vedere ca noi practicam inca acordarea de spor vechime, care este legat strict de vechimea acumulata in munca! Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de mandat pt.director sucursala??? giconei giconei in cazul unei societi pe actiuni cu capital integral de stat si care are 10 sucursale pentru directori de sucursale s-a hotarit ca acestora sa li se inceteze ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oug 109/2011 ancabanciu ancabanciu Buna ziua. La o societate comerciala in subordinea consiliului local, care este condusa de un consiliu de administratie format din 4 membrii si un presedinte ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat nicusan nicusan un salariat a fost num it administrator cu contract de mandat (management privat) la o alta societate comerciala cu capital majoritar de stat. ce formalitati ... (vezi toată discuția)