avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid19 - zile libere platite la inchiderea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid19 - zile libere platite la inchiderea scolilor/gradinitelor - unul dintre soti lucreaza de acasa

Buna ziua. Precizez ca eu lucrez de acasa, iar sotia mea este functionar public, in domeniul asistentei sociale si isi indeplineste atributiille la locul de munca, reprezentat de sediul institutiei respective. Ar putea beneficia sotia de zile libere platite, conform ordonantei generate de situatia Covid19, in cazul in care se inchid scoala si gradinita frecventate de copiii nostri? Chiar daca eu lucrez de acasa?
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
rburian, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea ... ayda9988 ayda9988 Buna ziua! Unde as putea reclama o fraudare a statului, din partea firmei? Am solicitat firmei la care lucrez, in baza ordonantei 10/2021 emisa in 02.10.2021 ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala pentru incredintarea minorului dianasavu dianasavu Fiica mea a inaintat proces de divort,s-a mutat impreuna cu cei doi copii minori inlocuinta parinteasca,si-a schimbat cartea de identitate,a transferat copii ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)