avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANALIZE MEDICALE MAMA-FIICA INCURCATE Buna ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANALIZE MEDICALE MAMA-FIICA INCURCATE Buna ziua dragilor, Am ...

ANALIZE MEDICALE MAMA-FIICA INCURCATE
Buna ziua dragilor, am o problema ... Am facut analize de sange impreuna cu fetita mea de 4 ani, la un laborator renumit in Brasov care ne-au incurcat analizele si ne-au dat niste rezultate de speriat ...
Si nu vreau sa mentionez cat am platit ...
Ca orice parinte ... am trait clipe grele gandindu-ma ca, copilul meu nu este ok ... Mi-am dat seama de incurcatura pe motiv ca facand si eu aceeasi analiza aveam o valoare incredibila si asta pentru ca sunt pacient cu transplant si fac lunar aceasta analiza cunosc/ aproximez din istoric, cam unde ar trebui sa fie rezultatul in mod obisnuit.
Am fost internata in spital si ulterior am avut nevoie de consultatie gastoenterologica pentru ca m-i s-a facut rau ...
Sunt foarte bulversata, dati-mi un sfat !
Ma gandesc sa cer toti banii inapoi si sa repet toate analizele la alt laborator plus prejudiciul creeat, dar nu stiu in baza carei legi pot solicita asta. Multumesc anticipat si sanatate voua tuturor
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
inger_parasit2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: inger_parasit2013 , utilizator 13:48, 14 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic se poate formula o acțiune în răspundere civilă delictuala pt repararea prejudiciului suferit.Incercati amiabil cu o notificare către clinicarespectiva/laborator prin care sa solicitați macar returnarea costului analizelor.In cazul in care nu doresc,faceti o sesizare scrisă cu confirmare primire la DSP,ministerul sănătății pt a pune un pic de presiune și pt a avea și ceva probe în cazul unui proces.Ulterior va puteti adresa unui av pt a analiza sansele,durata,costurile unui proces.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)
Societate cu doua nume Ramona_2012 Ramona_2012 Buna ziua, detin o societate cu domeniul de activitate electric. As dori sa stiu daca acestei societati pot sa-i adaug ca si un alt COD caen 8690 care sa fie ... (vezi toată discuția)