avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Detin un teren intr.un sat. Acolo am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Detin un teren intr.un sat. Acolo am construit o casa. ...

Buna ziua.
Detin un teren intr.un sat. Acolo am construit o casa. Langa mine este o gradina goala, care acum se afla in proprietatea primariei. Aceasta gradina e concesionata de catre primarie unor persoane. Eu, neavand prea multa curte, as dori sa cumpar acea gradina. Am vreo sansa? Si daca da, cum? Pote primaria sa-mi vanda direct acea gradina? Sau trebuie facuta o licitatie publica? Nu as vrea sa sun si sa intreb direct acolo pentru ca s-ar putea apoi sa mi-o ia altii inainte, auzind ca sunt interesata sa o cumpar. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. O zi buna :-)

Alte discuții în legătură

Fosta ulita detinuta de primaria satului! mishumishu mishumishu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Detin un teren/curte si o gradina. Spatele curtii(l = 17.5 m) da intr-o fosta ulita lata de ... (vezi toată discuția)
Procedura diferita de atribuire a unui teren, conform unei hcl MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR de ce atunci cind o persoana fizica doreste sa cumpere terenul pe care este construita casa proprietate personala pe care o detine de mai bine de 20 de ani, ... (vezi toată discuția)
Cumpărare grădină primărie ursu67 ursu67 Bună ziua, am o grădină pe care o dețin în chirie de la primărie, se află în prelungirea curții proprietate, aș vrea să știu dacă o pot cumpăra ... (vezi toată discuția)