avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate si certificat de deces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate si certificat de deces nerevendicate.

Mama mea a intretinut si in final, inmormantat, o batrana, fara forme legale, asa a vrut ea.
Dupa deces, certificatul de deces si titlul de proprietate pe vreo 6 ari de pamant unde avea si o casuta , care intre timp s-a daramat, au ramas la mama. Batrana in cauza are trei baieti, de care nu mai stie nimeni, sunt imprastiati prin lume, dar mama mai vorbeste cu unul din ei la telefon, dar pe el nu-l intereseaza sub nici o forma pamantul si nici nu stie nimeni unde este.
Ce poate face mama cu titlul de proprietate ?poate intra in posesia imobilului in mod legal? are vreun drept ?
multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
floriontehnic, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune CONDRUT CONDRUT Ce cote succesorale le revin copiilor la un titlu de proprietate cu 7,40 ha pamant, in situatia in care pe titlu figureaza doar mama care este decedata si doar ... (vezi toată discuția)
Începere proceduri dezbatere succesoralã. identificare moștenitori. anemaria anemaria Buna ziua , doresc ajutor din partea dumneavoastra deoarece sunt in urmatoarea situatie si nu stiu ce este de facut . Bunicii mei au decedat , intai bunica ... (vezi toată discuția)
Nu am acte pe tot terenul.... tutuianu tutuianu In 1938 strabuni mea avea un teren de 15 ari. intr-o zi 2 veri (de gradul 2-3) au venit sa locuiasca la strabunica mamei. Aceasta leau dat cate un petic de ... (vezi toată discuția)