avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua Am un autoturism suv cu motor de 3l si ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua Am un autoturism suv cu motor de 3l si platesc anual ...

Bună ziua
Am un autoturism suv cu motor de 3l si platesc anual impozit aproximativ 500€, ceea ce nu mi se pare deloc corect. La o autoutilitara cu motor identic se plateste 100 €. As putea deschide un proces in privința asta?pt micsorarea impozitului? Sau alte variante? Sunt sanse de câștigare a procesului? Sper sa ma lămurească un specialist in domeniul acesta. Va mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Viciile ascunse ale unui autoturism cumparat marystanga marystanga Buna seara As dori sa ma ajutati intr-o problema si anume: Am cumparat un autovehicul marca Opel Zafira,nu am mers la o reprezentanta sau service autorizat ... (vezi toată discuția)
Impozit masina nefolosita calusaru calusaru Am uitat sa fac ITP-ul la o masina cu motor de 500 cm3 prin 2009 si Politia mi-a luat talonul. Cand am fost la RAR sa fac ITP-ul au descoperit ca seria ... (vezi toată discuția)
Impozit auto,discriminare grozadan grozadan Pt plata impozitului la un auto de provenienta straina cu capacitatea de 3000cmc se plateste un impozit anual de 900lei,respetiv 60lei/fiecare fractiune de ... (vezi toată discuția)