avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartograful este inginer sau tehnician?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartograful este inginer sau tehnician?

Cartograful este inginer sau tehnician?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 27 Octombrie 2020
Pentru cartograf , nivelul de instruire = 4 (studii superioare)
Pai exista facultate cu 4 ani de studii de cartografie? Stiu ca doar 3 ani
Pentru titlu de inginer trebuie o diploma de licenta , pe cand pentru tehnician nu.
Pai diploma de licenta de 3 ani nu e diploma de inginer nu?
Ce doriti sa aflati de fapt ??? Ce studii trebuie sa aiba un cartograf sau ce altceva ?

Alte discuții în legătură

Inspector ssm vs tehnician ssm apetra apetra Lucratorul nostru desemnat are certificat de absolvire, cursuri 80 ore, program perfectionare pt ocupatia inspector SSM, cor 315219, facut in 2009. Modificat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! eu activez ca si inspector ssm, am cursul de 80 de ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna ziua ! Eu activez ca si inspector SSM, am cursul de 80 de ore, ca si studii superioare am diploma de licenta in Drept, prin urmare pentru a activa la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. doresc să trec din contractual în funcționar public. ... Lidia74. Lidia74. Bună ziua. Doresc să trec din contractual în funcționar public. Am studii medicale și master.. Plus un master în inginerie.. Pentru concurs am nevoie de ... (vezi toată discuția)