avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma ...

Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma duc in Rar pt verificare lumini sau ma verifica total la tot si de unde pot ridica talonu dupa aceea multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:34, 27 Octombrie 2020
Art. 112 din OUG 195/2002
(4) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare, cu excepția celor care nu corespund standardelor, se restituie proprietarului sau utilizatorului vehiculului de către poliția rutieră, la prezentarea de către acesta a dovezii încetării motivului pentru care documentul a fost reținut, în condițiile prevăzute în regulament, precum și la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.

Cu dovada de la RAR (privind verificarea sistemului de iluminat) mergeti la politia rutiera care v-a retinut certificatul de inmatriculare.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
latka, utilizator
Nu pot sal ridic de la rar ca mi la luat pe autostrada
Dar cine v-a zis sa ridicati de la RAR certificatul de inmatriculare ?
Nimeni am zis eu ca nu am mai trecut prin asa ceva si de la ce politie trebui sal ridic cea de la autostrada sau de la circulatie de unde aparțin
Mai trebui sa ma programe la rar pt verificare lumini

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de ... Lixw Lixw Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de zile pentru schimbarea talonului al meu fiind confiscat ulterior in trafic, Am plătit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie fara suma, nu il pot plati madalin198811 madalin198811 In data de 14 06 2013 , am fost oprit in localitatea CILNIC din judetul GORJ, de catre o patrula a politiei rurale, fara a prezeta motivul opriri. Agentul a ... (vezi toată discuția)