avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Imi poate spune cine care este decizia ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Imi poate spune cine care este decizia Inaltei Curti ...

Buna ziua!
Imi poate spune cine care este decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care s-a stabilit că, cheltuielile judiciare de fond funciar ( penalitati pe zi intarziere, cheltuieli executare privind intarzierea de punere in posesie, penalitati definitive) se platesc din bugetul comunei?

Alte discuții în legătură

Model cerere reabilitare mlivia mlivia As dori sa stiu care sunt demersurile pentru o cerere de reabilitare? (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata IULIA47 IULIA47 Bună ziua. Va rog sa mă ajutați cu un model de cerere de liberare condiționată sa pot sa o motivez În FAPT și în DREPT pe vechiul cod penal .cu respect ... (vezi toată discuția)
Problema de fond funciar ginberto ginberto Judecatoria Z emite o sentinta prin care condamna pe primarul comunei T la 10 RON daune cominatorii pentru fiecare zi de intarziere de la data ramanerii ... (vezi toată discuția)