avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Furnizorul poate solicita plata penalitatilor de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Furnizorul poate solicita plata penalitatilor de intarziere prin ...

Furnizorul poate solicita plata penalitatilor de intarziere prin emitere de factura in anul 2020 pentru achitarea cu intarziere a unor facturi in anul 2018 de catre cumparator (contractului din anul 2018 in baza caruia s-au achitat facturile cu intarziere i-a expirat perioada de valabilitate)?
Daca da, care este baza legala a solicitarii furnizorului adresata dupa expirarea contractului.

Alte discuții în legătură

Temei legal pentru majorarile de intarziere pentru neplata la timp a facturilor de catre beneficiar ulian1 ulian1 As dori sa stiu termenul de prescriere a periodei de calcul a majorarilor de intarziere calculate pentru neplata la timp a facturilor de catre beneficiar si ... (vezi toată discuția)
Penaliati intarziere ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Firma la care lucrez a platit cu intarziere facturile pentru un furnizor. Fiind suma foarte mare plata facturilor s-a facut incepand din 16.08.2008 ... (vezi toată discuția)
Probabilitate deschidere insolventa asbinvest asbinvest Buna ziua ! Daca emit bilete la ordin cu scadenta cuprinsa intre 12- 14 luni calendaristice de la emiterea facturii catre un furnizor , de la care am ... (vezi toată discuția)