avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.As dori sa stiu ,care este baza de calcul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.As dori sa stiu ,care este baza de calcul ,pentru acordarea ...

Buna ziua.As dori sa stiu ,care este baza de calcul ,pentru acordarea concediului medical in cazul de carantina ,pentru o salariata care in anul 2020 in perioada 19.03.2020-31.08.2020 a fost in somaj tehnic,pentru ca s-a suspendat activitatea unitatii din cauza pandemiei cu ,coronavirus.Certificatul de concediu medical-carantina,cod indemnizatie 07,i-a fost acordat cu data de 30.09.2020,ultima zi a lunii dar certificatul initial,cu aceasta singura zi i-a fost inmanat salariatei de abia in data de 23.10.2020,deci trebuie sa rectific si declaratia 112,pentru luna septembrie.Cum este corect sa procedez?Care sunt lunile care trebuie sa le iau in calcul,ca si stagiu de cotizare,in acest caz?.In speranta ca voi primi raspuns ,de la cei care poate au trecut prin situatii similare,va multumesc anticipat.O seara buna!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj Imprevizibila Imprevizibila Cum se calculeaza indemnizatia de somaj daca in cursul celor 12 luni din ultimele 24 am avut CIM suspendat pentru somaj tehnic? Se iau in calcul si acele luni ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters94817 ContSters94817 Firma urmeaza sa dea o parte din personal in somaj tehnic 3 luni. Intrebarea mea este:dupa cele 3 luni de somaj tehnic daca se vor face disponibilizari in mai ... (vezi toată discuția)