avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Vreau sa aduc inainte de primul termen din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Vreau sa aduc inainte de primul termen din 26.11.2020 ...

Buna seara,
Vreau sa aduc inainte de primul termen din 26.11.2020 la o ACȚIUNE CIVILĂ DE CONSTATARE o argumentatie noua in speta in care sunt reclamant solicitand recunoasterea grupei de munca in care am dat in judecata firma de arhivare,care a facut intampinare,am facut raspuns la intampinare. As vrea sa mai arat si un alt fir logic/o noua argumentatie si sa completez temeiul de drept.Obiectul ramane acelasi, eliberarea unei adeverinte grupa 100%.Conform art. 204 alin. 1 C. proc. Civ trebuie sa fac o cerere modificatoare ( nu pot prezenta oral noua argumentatie suplimentara in fata judecatorului, eventual citind de pe o foaie, care ar fi cam o pagina).As vrea sa renunt la proba cu expertiza pe care am cerut-o in actiunea deja depusa intrucat cred ca este redundanta.De asemenea as vrea sa mai depun niste copii dupa alte documente.
Vreau sa fac o noua cerere, care nu ar mai cuprinde toate motivele din actiunea initiala, pentru ca ar fi inutil si s-ar aduna prea multe pagini, nu pentru ca ar contraveni argumentatiei initiale.Trebuie sa mentionez motivul completarii actiunii(ca m-am mai gandit la alte motive) ?Aveti un model de cerere de completare a ACȚIUNII CIVILE DE CONSTATARE ? Cum se intituleaza ? Pot depune cererea de modificare prin e-mail la TMB si fac ei o copie si o dau paratului?Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pot sa aduc inainte de primul termen pe 26.11.2020 o argumentatie ... Mihai/2061 Mihai/2061 Pot sa aduc inainte de primul termen pe 26.11.2020 o argumentatie noua in speta in care sunt reclamant solicitand recunoasterea grupei a doua de munca?Am dat ... (vezi toată discuția)
Am dat in judecata o firma de arhivare,a facut intampinare,am ... Mihai/2061 Mihai/2061 Am dat in judecata o firma de arhivare,a facut intampinare,am facut raspuns la intampinare. As vrea sa mai arat si un alt fir logic/o argumentatie bazata si pe ... (vezi toată discuția)
Incheiere sedinta adimanea adimanea Buna seara! Intr-un litigiu de munca, instanta acorda un termen viitor si pune in vedere paratei sa depuna statele de plata. Insa in incheiere nu apare aceasta ... (vezi toată discuția)