avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu termoscanarea in ...

Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu termoscanarea in cadrul instituțiilor publice,in cazul de fata fiind vorba despre un magazin.Se pune presiune pe noi pentru a lua temperatura clienților,acest lucru fiind destul de dificil,având în vedere că nu există suficient personal și efectiv nu putem sta doar la ușă.Ni s-a transmis faptul că ,in cazul unui control din partea DSP ,amenda se va da pe persoană fizică.Este legal? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Termoscanarea incalca drepturile cetatenilor, este discriminatorie si este un gest degradant adalgia2003 adalgia2003 1. Constitutia spune ca statul respecta viata privata. Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la ... (vezi toată discuția)
Angajat bolnav de tbc bogddana bogddana Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca am un angajat cu TBC, are CM cu acest cod de boala, ar trebui sa isi faca analize si angajatii cu care el a intrat in ... (vezi toată discuția)
Control sanitar in casele oamenilor Mihra Mihra Bună ziua! Mătușa mea a fost anunțată de șeful asociației de proprietari ca DSP va veni in control în apartamentele oamenilor, pentru verificare, ... (vezi toată discuția)