avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020

Buna seara.
Atat eu cat si soțul lucram în linia întâi si nu avem dreptul la zile libere cf legii 19/2020 dar se specifica faptul ca se acorda un spor la salariu în cazul acesta. Soțul poate beneficia daca eu sunt în concediu medical-risc maternal si copilul sub 12 ani face cursuri online? Va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Wanna2211, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara, prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in ... Emilia Mariana Emilia Mariana Buna seara, Prezint urmatoarea situatie: eu (mama) lucrez in sistemul medical de stat,copilul meu are cursurile suspendate la scoala,sotul lucreaza in sistem ... (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal ramona chisalita ramona chisalita buna ziua. incepand cu ce luna se poate lua concediu de risc maternal de catre o femeie insarcinata sau exista un altfel de concediu in afara de cel prenatal ... (vezi toată discuția)