avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ma puteti ajuta cu un raspuns, am depus cerere de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ma puteti ajuta cu un raspuns, am depus cerere de retragere din ...

Ma puteti ajuta cu un raspuns, am depus cerere de retragere din clasa pregatitoare din motive de oboseala si neadaptare la modul de predare online si mi s-a comunicat de la scoala sa aduc documente medicale, aveti idee ce ar trebui sa scrie in aceste documente ? Motivul de retragere nu este medical.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Amanare clasa pregatitoare/repetarea anului ContSters378070 ContSters378070 Buna ziua, In ce conditii legale poate repeta un copil clas pregatitoare? Rezultatele scolare nu sunt satisfacatoare, familia decide sa nu continue clasa I, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. vin în atenția dumneavoastră cu o problema legata ... Torettomia Torettomia Buna ziua. Vin în atenția dumneavoastră cu o problema legata de un transfer scolar în altă clasă paralela. Copilul meu a inceput clasa pregătitoare cu o ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa ... papaucavlad papaucavlad Imputernicire pentru a desemna/imputernici o terta persoane sa insoteasca copilul la scoala, sa il predea la clasa si sa il preia de la clasa inscrisul ... (vezi toată discuția)