avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce se intampla cu stocul de marfa ramas si cum se ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce se intampla cu stocul de marfa ramas si cum se procedeaza?

Buna ziua! Detin o firma care are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul si vreau sa o trec pe un alt obiect de activitate. Ce se intampla cu stocul de marfa ramas si cum se procedeaza? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa Danna121490 Danna121490 Buna ziua. Am un pfa, activitate comertul cu amanuntul. Din aprilie 2018 am inceput activitatea, dar magazinul nu merge sub nici o forma si vreau sa il inchid. ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma/suspendare activiate bejenaru bejenaru Buna ziua, As vrea sa stiu care ar fi cea mai simpla si ieftina metoda de a inchide o firma , SRL cu obiect activitate comert cu amanuntul (haine, cosmetice, ... (vezi toată discuția)
Preluare stocuri intrepr individuala pe srl Ioana_Mara Ioana_Mara Buna seara! In prezent detin o intreprindere individuala avand obiectul de activitate comert cu amanuntul pe care vreau sa o lichidez pentru ca doresc sa ... (vezi toată discuția)