avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenintari ,injurii primite pe telefonul mobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenintari ,injurii primite pe telefonul mobil

fiica mea primeste ff des amenintari ,injurii ,cuvinte obscene pe telefonul ei ,dar mai nou imi sunt trimise si mie mesaje ca apoi sa se scuze si sa spuna ca sunt ptr fiica mea,cunoastem persoana care ni le trimite ,as dori sa stiu ce am putea face in cazul de fata.multumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 21:04, 26 Decembrie 2009
Buna ziua. Plangere la politie sau parchet, in termen de 2 luni de la data la care ati situt cine este faptuitorul . Atasati si mesajele/sms-urile cu pricina cat si alte dovezi pe care va puteti sprijini acuzatiile.
Formulati plangere la politia,unde sunteti arondati teritoria pentru ,insulte,in termen de 60 de zile.Ca urmare a plangerii politia poate solicita celor de la compania de telefoane listingul si numele persoanei.
Trebuie atasate la plangere copii de pe mesajele sau SMS-urile primite.
@R.Gabi + Legally- perfect de acord cu voi! Mai greu este cand expeditorul o face de pe o cartela reincarcabila si nu de pe un abonament!
B-)
..stimate domn , lulita , am trecut printr-o situatie asemanatoare !!!
..s-a ancheat faptuitorul , au fost facute planse foto la politie de pe telefonul meu cu continutul acelor mesaje de amenintare ....faptuitorul a recunoscut fapta .....si .....s-a dispus ..neinceperea urmaririi penale ...!!
Cam asta am patit eu !!!:,,SUPER ....TARE !!!!
Am facut contestatie la Judecatorie impotrica rezolutiei procurorului !!!!!!.....Dupa ce in rezolutia procurorului se afirma ca ...faptuitorul ... ,,RECUNOASTE ..fapta ...si O REGRETA " i se da ...avertisment si o amenda ..administrativa ..de 20 ron.
....Dupa aceasta deciziee a Parchetului , fac plangere la Judecatorie :::!!!!-se respinge actiunea mea ....si sunt ....OBLIGAT ...la plata a 30 ron la cheltuieli de judecata ..catre STAT !!!! ....ce tara frumoasa avem ...si ce JUSTITIE !!!!!! .
....cam ce parere aveti ??????? "
..va doresc succes ..si daca o sa fie macar amendat .....sunt tare curios !!!
Schimbati telefonul cu unul care are posibilitatea de a accepta doar numere din agenda sau poate fi setat ca pentru un numar ales sa sune ocupat.

Alte discuții în legătură

Sms-uri jignitoare Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Sotia primeste de 2 saptamani pe telefonul mobil mesaje continand injurii. Ce se poate face in acest caz? De asemenea, inainte de a trimite ... (vezi toată discuția)
Insultata de 6 luni prin sms anonime, trimise de aceeasi pers. mariaMH mariaMH -Insultata eu dar si sotul meu si copiii nostri, de 6 luni, de pe 4 nr. diferite de tel. (cartele vodafone), trimise de aceeasi persoana-stim asta dupa ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)