avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Referitor la ordonanta de urgenta 147/2020, ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Referitor la ordonanta de urgenta 147/2020, am urmatoarea ...

Buna ziua!

Referitor la ordonanta de urgenta 147/2020, am urmatoarea intrebare: daca solicit in contextul actual, sa lucrez de acasa (am mai lucrat si pana sa se inchida scolile), firma are obligatia de a ma lasa, sau ma poate refuza(motivand ca au personal suficient) si ma lasa acasa, platita cu 75%? In situatia in care, accept totusi sa raman acasa cu 75%, ma pot obliga ulterior sa lucrez de acasa,daca raman ei fara personal?

Alte discuții în legătură

oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020: ce se întâmplă când mama e acasă pentru îngrijire copil, iar soțul intră, ulterior, în șomaj tehnic? Burtea mariana Burtea mariana Este legal ca intr.o familie mama sa ramana acasa pt supraveghere copil 75%pt inchiderea scolilor,ca mai apoi sotului sa i se închida fabrica si sa fie dat in ... (vezi toată discuția)