avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie in loc de partaj? Dupa pronuntarea divortului, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie in loc de partaj? Dupa pronuntarea divortului, sotul ...

Donatie in loc de partaj? Dupa pronuntarea divortului, sotul imi poate dona partea lui de apartament, in loc sa facem acte de partaj, care costa foarte mult?
Cel mai recent răspuns: geo2612 , utilizator 12:04, 19 Noiembrie 2020
nu.ca nu știe exact ce donează..
Cand ati divortat?
Nu am divortat inca. Intrebarea era daca, dupa ce facem actele de divort, in loc de partaj pentru care ar trebui sa platim 5000 de euro , sotul imi poate dona jumatatea lui de apartament, si sa platim doar actele de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donație Adakaleh Adakaleh Dacă soțul îmi donează partea lui di apartament ce drepturi mai asupra apartamentului? (vezi toată discuția)
Partaj voluntar stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si fosta mea sotie am divortat in urma cu 15 ani fara a face partaj. Suntem copropietari pe un apartament de trei camere obtinut in timpul ... (vezi toată discuția)
Bun instrainat prin donatie in timpul partajului asmedcor26 asmedcor26 Prietena mea ,in timpul casatoriei a dat avans de 10000 euro pentru un apartament . Dupa divort , in timpul partajului fostul ei sot , a donat apartamentul ... (vezi toată discuția)