avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună seara. Întâmpin o problema și ju știu dacă ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună seara. Întâmpin o problema și ju știu dacă se poate ...

Bună seara. Întâmpin o problema și ju știu dacă se poate rezolva și cum. Am fost testata pozitiv în data de 4 octombrie. Am stat în izolare doua săptămâni. Decizia de la DSP am primit o abia în data de 14 octombrie. Nu am știut ca trebuie sa iau cerdificatul medical în termen de 30 de zile de la data ulmei zi de izolare. Am avut la dispoziție doua zile în care m am încadrat în programul medicului de familie. Acum eu am rămas descoperita cu acele zile, medicul pur și simplu nu poate sa ma ajute cu nimic. Exista o alta cale prin care pot obține totuși concediu medical pentru acea perioada? Legea chiar nu o pot interpreta, ma trimite de la un articol la altul..... Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna & covid 19 Eusunntbabas Eusunntbabas Concediu de odihna & Covid 19 Buna ziua! Am nevoie de un raspuns urgent de la dumneavoastra!! Sunt instructor de educatie, lucrez cu DGASPC. Astazi s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua care este situatia unui angajat aflat 14 zile in izolare ... steef steef Buna ziua Care este situatia unui angajat aflat 14 zile in izolare din cauza covid-19? Este platit normal,este in concediu medical,este in concediu fara ... (vezi toată discuția)