avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am moștenit de la mama mea un loc de veci ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am moștenit de la mama mea un loc de veci la cimitirul ...

Buna ziua!Am moștenit de la mama mea un loc de veci la cimitirul Marcuta(in valoare de 3000 de lei),noi fiind 2 frați.Am facut acte de succesiune la notar si un act in care fratele imi donează partea lui.Acum biserica nu dorește să-mi elibereze actul de concesiune pana nu cumpăr partea fratelui in valoare de 1500 de lei.Practic biserica dorește să imi vândă partea de moștenire a fratelui.Ce ar trebuie sa fac?Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire tudosevictorel tudosevictorel Buna seara. As dori niste raspunsuri la urmatoarea situatie: Parintii mei care sant decedati au cumparat sau au primit (nu stiu exact) un loc de veci .Dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparare loc de veci elisa27 elisa27 buna ziua. as dori sa stiu cum se poate cumpara un loc de veci concesionat pe termen nelimitat dintr un cimitir parohial. (vezi toată discuția)
Procedura partaj pentru cavou dserban dserban Buna ziua, ma puteti ajuta in ceea ce priveste partajul unui cavou cu procedura ce trebuie urmata? Practic, se poate stabili de catre instanta sa fie cumparata ... (vezi toată discuția)