avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... In caz de pandemie Covid-19 se poate merge la vot și ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

In caz de pandemie Covid-19 se poate merge la vot și in caz de carantinare a localității ...

Se poate merge la vot și in caz de carantinare a localității putând a fi modificată legea cu privire la declarația pe proprie raspundere.
Este simplu de reglementat asa ceva.
Va mai apărea o casuta de bifat pentru a se merge la vot.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Rectificativa decl 101 me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema: am o sociatate care in momentul in care am scos de la adm fin fisa sintetica am descoperit ca are de plata o suma care a ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - cine o rezolvã e tare bladeiii bladeiii În urmă cu ceva timp am depus un dosar la Primarie în vederea obtinerii unui apartament ANL . Pentru fiecare document anexat se obtinea un punctaj . Dupa ce ... (vezi toată discuția)