avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autorizatie numere provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autorizatie numere provizorii

Buna ziua,

Pentru o masina adusa din afara RO, stiu ca se pot emite numere provizorii pentru o perioada de 5 zile doar cu copii ale actelor de provenienta si factura.
Dupa expirarea celor 5 zile se mai pot emite alte autorizatii de circulatie cu actele in original?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Petrica Postea, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare provizorie 1burebista 1burebista Buna seara, Ieri am vrut sa-mi scot al doilea rand de numere rosii pentru un autoturism proaspat achizitionat. Primul rand de numere a fost scos de vechiul ... (vezi toată discuția)
Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de circulatie provizorie auto costin_tat costin_tat BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere ... (vezi toată discuția)