avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Schema de ajutor pentru artisti include si cantaretii ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Schema de ajutor pentru artisti include si cantaretii de nunti?

Buna ziua,
intreb pentru vecinii mamei mele care cantau la nunti si care au fost afectati de criza. Sunt un cuplu sot-sotie, ea canta, el la orga. Au un SRL din 2018 pentru activitati artistice si contabila le spune ca nu se incadreaza la nimic, adica in martie le-a zis ca nu se incadreaza la somaj tehnic.
In septembrie ea a facut covid, dar n-a fost grav, in schimb el a stat aproape o luna in spital. Sunt la limita financiar si mai au si 2 copii in intretinere. Inteleg ca au suspendat activitatea firmei in primavara.
Macar acum s-ar incadra la schema de ajutor pentru artisti?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Sarcina în șomaj tehnic Miha-Miha Miha-Miha Bună ziua, am și eu următoarea situație. Pe data de 01 Aprilie am intrat în șomaj tehnic deoarece firma la care lucrez din Martie 2018 a suspendat ... (vezi toată discuția)
Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)