avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisie cercetare disciplinara functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisie cercetare disciplinara functionari publici

Buna ziua!
Conform Codului administrativ, art. 494, alin. 9) Modul de constituire, organizare si functionare a comisiilor de disciplina, precum si componenta, atributiile, modul de sesizare si procedura de lucru ale acestora se stabilesc prin hotarare a Guvernului, la propunerea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. In aceasta situatie, in conditiile in care nu a fost publicata nicio hotarare in acest sens, cum isi desfasoara activitatea comisia de cercetare disciplinara privind functionarii publici.?Multumesc!



Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2020
ddianna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 8 Decembrie 2020
Pana la adoptarea unei noi HG avem Hotărârea nr. 1344/2007 privind normele de organizare și funcționare a comisiilor de disciplină
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate ... VivieneV VivieneV Daca comisia de disciplina este neconstitutionala, cum poate fi sanctionat un functionar public? (vezi toată discuția)
Sesizarea comisiei de disciplina m-n-g m-n-g Buna ziua! O persoana aduce acuzatii grave la adresa unui functionar public dar nu se adreseaza direct comisiei de disciplina ci directorului institutiei, ... (vezi toată discuția)
Constituire comisie de disciplina eduardvl eduardvl Buna ziua, Intr-o institutie publica centrala, in care [b]toti angajatii sunt contractuali[/b] - nu functionari publici, care este baza legala pentru ... (vezi toată discuția)