Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am moștenit de la tata un teren agricol Împreuna cu cei doi ...

Am moștenit de la tata un teren agricol
Împreuna cu cei doi frați ai mei pe care tata îl avea de de la mama sa ( bunica mea ) pe același titlu de proprietate Moștenitor al bunicii este și un frate de al tatălui meu care are și el trei copii moștenitorii . Terenul se împarte in doua . jumătate tata și jumătate unchiul meu fratele tatei. Pentru obținerea cadastrului de către mine care am primit lotul tatălui meu fără sulta de la frății mei trebuie făcut cadastrul și pentru partea ce revine moștenitorilor unchiului meu? Pot sa fac cadastrul doar pentru lotul ce mi revine mie?respectiv lotul moștenit de la tata?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Partajul succesoral in 2 judete. intr-un judet s-a facut succesiunea ... Epuree Epuree Partajul succesoral in 2 judete. Intr-un judet s-a facut succesiunea pe bunicii tatalui meu, tata a decedat in alt judet si are bunuri, o cota parte, si in ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu nabadai!!! rallia rallia Buna seara, rog frumos aratati-mi luminita de la capatul tunelului in urmatorul caz: Suntem 2 frati impreuna cu mama ,tata a decedat acum 3 ani.In ultima ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)