avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In spatiile din bloc( scara, lift, curte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In spatiile din bloc( scara, lift, curte interioara/parcare subterana) ...

In spatiile din bloc( scara, lift, curte interioara/parcare subterana) este in acest moment(16dec2020) obligatorie purtarea mastilor de protectie?
Am cautat azi pe net si nu am gasit exact raspunsul(raspunsuri mai vechi din vara-toamna, doar site-uri de stiri ,ba ca ar fi doar pe fiecare localitate decisa aceasta problema,etc). Exista o lege care acopera zona asta?
Speta in cauza- Voluntari, Ilfov.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
hadrian2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: AlexOprea20 , utilizator 17:23, 17 Decembrie 2020
Pai, tot ce tine de bloc(scara, lift) se incadreaza la spatii inchise in care este obligatoriu portul mastii. Cat despre parcarea subterana, cred ca se incadreaza tot la spatiul inchis si chiar daca ar fi, sa zicem considerat spatiu deschis tot e obligatorie masca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca avem doua familii in bloc cu , covid, trebuie instiintati ... marinicafarafrica marinicafarafrica Daca avem doua familii in bloc cu , Covid, trebuie instiintati toti locatarii printr un afis ? (vezi toată discuția)
Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)