avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import produse achiziționate Aliexpress
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import produse achiziționate Aliexpress

Buna seara.
Dacă doresc să fac un import pe firma de produse cumpărate de pe Aliexpress, cum se desfășoară procesul?
Am mai realizat acest lucru cu servicii de curierat rapid (DHL, TNT...), achiziționate de pe Alibaba și ei s-au ocupat de operatiuni vamale.
Însă în cazul în care sunt trimise cu cele standard de la Aliexpress (China Post Registered Air Mail, Aliexpress Standard Shipping) va fi la fel?
Sau e ca in cazul unor cantități mai mici pe care mergi sa le ridici de la oficiul postal vamal?

Alte discuții în legătură

Taxe vamale prin curierat rapid NituC NituC Buna ziua , Incerc sa imi deschid un magazin online dar inainte sa incep trebuie sa ma informez cu privire la anumite aspecte . Am inteles ca daca ... (vezi toată discuția)
Import pe pfa din china... dark2peudar dark2peudar vreau sa-mi un PFA si sa import din china accesorii de telefoane. De ce am nevoie? Coletele daca sunt trimise pe EMS de unde se ridica? tot de posta vamala ? ... (vezi toată discuția)
Retinere colete, probleme dhl - vama romana beautybym beautybym Buna ziua, de curand am comandat de pe site ul Aliexpress cateva perechi de pantofi si 3 brose. Au fost expediate din China si au ajuns in Romania in 3-4 zile. ... (vezi toată discuția)