avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dețin în coproprietate un spațiu comercial. Din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dețin în coproprietate un spațiu comercial. Din anul 2013, ...

Dețin în coproprietate un spațiu comercial. Din anul 2013, data pronunțării divorțului, dreptul de a folosi partea mea mi-a fost restrâns. În momentul de față spațiul se află în partaj din anul 2015. Rugămintea mea este să-mi spuneți dacă pot solicita folos de tras ca o consecință a impiedecarii dreptului de folosință a spațiului. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Terenul aferent constructiei in cazul blocurilor de locuinte mcdunn mcdunn Buna ziua Locuiesc in Tirgu Mures, intr-un bloc de locuinte, in care la parter se afla spatii comerciale. In prezent, unul dintre comerciani isi extinde ... (vezi toată discuția)
Problema legata de uscatorul de pe etaj din scara de bloc mihaela n. mihaela n. Buna ziua. Numele meu este Mihaela si am rugamintea sa ma ajutati cum sa actionez in urmatoarea situatie: sunt locatar intr-un bloc cu 15 apartamente si acum ... (vezi toată discuția)
Rolul asociatiei de proprietari intr-o problema legata de incalzirea termica intr-un apartament vecin George.daraban George.daraban Buna, sunt proprietarul unui apartament la etajul 1 intr-un bloc de locuinte nou, achizitionat in anul 2015. La momentul achizitiei la parterul blocului se ... (vezi toată discuția)