avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări vandyk
                      Utilizator

vandyk
                      Utilizator                    

vandyk, utilizator
 vandyk, utilizator                   
                 popescu_ion_2014	                   

Buna seara!
Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)
	                    popescu_ion_2014	                   

Buna seara!
Am cumparat un imobil la o licitatie publica. Creditorul ipotecar nemultumit de pretu de vanzare, desi nu s-a prezentat la niciunul din ... (vezi toată discuția)

Lucc	                   

X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste  suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
	                    Lucc	                   

X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste  suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)

vioricaw	                   

In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)
	                    vioricaw	                   

In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)