avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am un titlu de proprietate pt un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am un titlu de proprietate pt un teren extravilan pe ...

Buna ziua
Am un titlu de proprietate pt un teren extravilan pe care sunt 3 proprietari din care 2 decedati, pt. 1 mostenitor s-a facut succesiunea, am dorit sa facem un partaj voluntar dar mostenitorii celui de al doilea proprietar decedat nu vor sa vina la notar. Proprietarul care traieste este in varsta si doreste sa doneze partea lui, notarul a sugerat iesirea din indiviziune prin tribunal. Exista posibilitatea sa rezolvam la un mediator?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
maiaradu, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune andruta1403 andruta1403 Tatal meu este unul dintre cei 6 mostenitori (dintre care 3 sunt decedati). S-a incercat o iesire din indiviziune (in 2008), dar nu s-a finalizat deoarece ... (vezi toată discuția)
Intabulare lilianna lilianna Buna ziua!Tatal meu are contract de donatie de 5/6 din 1000mp teren .A si dori sa stiu daca se poate intabula pe terenul ce i se cuvine lui daca celalalt ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arabil extravilan fara act de partaj cata14dc cata14dc Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate vinde un teren arabil extravilan in cazul in care exista un titlu de proprietate pentru 7 ha cu 4 proprietari trecuti ... (vezi toată discuția)