cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

BogdanBubu 
	    	Utilizator

BogdanBubu 
	    	Utilizator	    

Daca ati scos masina de la fisc in 2014 inseamna ca incepand cu anul 2015 nu trebuia sa mai platiti impozit pe masina.
Ati mai platit impozit pe casa si masina din 2015?
Cei de la fisc nu pot spune ca nu au primit cererea de scoatere din evidenta a autovehiculului, operatiunea se inregistreaza si se opereaza pe loc, se da nr de inregistrare, chiar daca ati pierdut actele.
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

stefanreman	                   

buna!
sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
	                    stefanreman	                   

buna!
sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)

VasyD	                   

In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat ... (vezi toată discuția)
	                    VasyD	                   

In noiembrie 2019 fiul meu a achiziționat o mașină nouă în living nu a înscris această mașină din cauza lipsei de timp între timp și a schimbat ... (vezi toată discuția)

robertnnn	                   

Buna seara,
Dupa cum spune si titlul am o problema cu impozitul auto. 
Adica, am avut pana in 2012 o masina inregistrata la sectorul 6. Pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)
	                    robertnnn	                   

Buna seara,
Dupa cum spune si titlul am o problema cu impozitul auto. 
Adica, am avut pana in 2012 o masina inregistrata la sectorul 6. Pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)