avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri ...

Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri de masă caldă ptr.bătrani ,vor fi alimentate in prima săptămana din dec.2020 . Suntem în 10 ian.2021 și pe card sunt 0 lei . De la asistența socială Gl. mi s-a răspuns foarte urat,citez : ,,cand vor fi bani ,vi se vor da . Credeți că veți primi mult timp ?" Nu știu cui mă pot adresa pentru a mă lămuri în acest sens . Cine virează acești bani ?

Alte discuții în legătură

Nu mai primesc toți pensionarii cu venituri mici ... Paula1977 Paula1977 Bună seara .NU MAI PRIMESC TOTI PENSIONARII CU VENITUFI MICI BANI PE CARDUL SOCIAL DE ALIMENTE?DOAR CEI CU HANDICAP SI CEI CU VARSTA DE PESTE 65 DE ANI? (vezi toată discuția)
Proprire de salariu ank2010 ank2010 buna seara va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema.daca am un credit de nevoi personale si 2 carduri la banca X nu am mai achitat de vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)