avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acum o zi am facut un cont fals pe tik tok cu poza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acum o zi am facut un cont fals pe tik tok cu poza unei fete.Nici ...

Acum o zi am facut un cont fals pe tik tok cu poza unei fete.Nici macar nu i se vedea fata,nu postasem absolut nimic iar contul a fost sters peste aproximativ o ora.Ea totusi a facut screenshot ,m a injurat si in acelasi timp amenintat cu va merge la judecata .Chiar si azi a tinut o pe faza asta cu judecata.Daca contul nu mai exista,fata nu i se vedea ,ce se poate intampla?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre ... Andra2917 Andra2917 Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre mine pe care ulterior le-am pus pe privat, dar erau setate sa nu descarce nimeni,o femeie m-a ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut un cont fals pentru o fata.tin sa mentionez ca ... AdelinaMara AdelinaMara Ieri am facut un cont fals pentru o fata.Tin sa mentionez ca era un cont de tiktok.Nu postasem absolut nimic cu ea,nici macar la poza de profil nu i se vedea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)