avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Doua contracte salubritate la acelasi imobil, aceeasi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Doua contracte salubritate la acelasi imobil, aceeasi resedinta. ...

Doua contracte salubritate la acelasi imobil, aceeasi resedinta.
Locuiesc singur, la adresa de domiciliu. Am un contract de salubritate, ca persoana fizica.
Pentru ca sunt si pfa, desfasurandu-mi activitatea la aceeasi adresa de domiciliu, am incheiat un contract de salubritate cu aceeasi societate, pe pfa - evident mai scump, si am cerut rezilierea contractului initial, pe persoana fizica. Am facut cerere catre societatea respectiva. Nu mi s-a raspuns initial, revenind cu telefoane, primesc un raspuns de la juristul firmei, ca nu se poate rezilia contractul initial, fiind vorba de doua entitati diferite, persoana fizica, respectiv pfa, deci trebuiesc amandoua. Pentru acelasi spatiu, aceeasi adresa de domiciliu, unde locuiesc singur!
Inteleg existenta a doua contracte, daca la adresa locuiesc mai multe persoane. Fie si pentru ca serviciile de salubritate prestate de firma fac trimitere la nr. de persoane si spatiul existent la o anumita adresa, este corect sa platesc de 2 ori? - folosindu-se de existenta , la aceeasi adresa, a doua entitati juridice, persoana fizica si pfa. Eu il consider ca pe un abuz - nu se vede padurea din cauza copacilor.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa /persoana juridica sau persoana fizica? vasile15 vasile15 ce este un pfa?persoana fizica sau juridica?intreb fiindca am mers sa inchei un contract de salubrizare,iar de la salubris mi s-a spus ca eu sunt persoana ... (vezi toată discuția)
Anulare cec in alb catadragu catadragu societatea M da societatii Y o fila CEC in alb, care reprezinta garantia la contractul incheiat intre cele doua societati. Societatea Y nu isi executa ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare. vasi_24 vasi_24 Buna ziua. As nevoie de ajutor de specialitate (contractat) în legătură cu taxa de salubritate. Lucrez și locuiesc in alta localitate decât cea din ... (vezi toată discuția)