avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil achizitionat cu racordare ilegala la apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil achizitionat cu racordare ilegala la apa

Buna seara,

as dori sa ma ajutati cu un sfat: am achizitionat de curand o casa iar cand am inceput sa umblu pentru a trece utilitatile pe numele meu, am constatat ca racordarea la apa-canal s-a facut ilegal, nefiind inregistrat la Apa Canal Ilfov. Pur si simplu vanzatorul s-a 'intepat' in conducta de pe strada.
Imobilul fiindu-mi prezentat ca fiind racordat la toate utilitatile (apa, canal, gaze, curent), nu am dat atentie (lucru pe care mi-l asum) ca in contract este trecut ca imobilul este cu put si fosa septica!
Ce as putea face in aceasta situatie?
As putea contesta contractul si a cere despagubiri?

Multumesc pentru sfaturi si timpul acordat!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
emil.raican, utilizator

Alte discuții în legătură

Utilitati pentru autorizatia de construire blanc0 blanc0 Buna seara, Am o intrebare, pentru obtinerea autorizatiei de construire pentru un imobil (casa individuala), care sunt utilitatile minime la care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Inundat de canalizare desi nu sunt racordat la aceasta nicksb nicksb De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea ... (vezi toată discuția)