avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare protectia mediului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare protectia mediului

Vreau sa ma reautorizez la agentia de protectia mediului, autorizatia veche mi-a expirat. Dupa ce voi depune setul de acte, procedura fiind in mai multe etape , sau ceva de genul asta, voi putea reincepe activitatea pana mi se va elibera autorizatia?
Cel mai recent răspuns: Adrian Berdila , Consultant resurse umane 18:27, 4 Ianuarie 2010
Depunerea actelor pentru reautorizare nu echivaleaza cu obtinerea autorizatiei!
Cu alte cuvinte daca reincepeti activitatea si sunteti controlat veti fi sanctionat conform prevederilor legale ca functionand fara sa aveti autorizatia de mediu!B-)
Adreseaza un mesaj privat consultantului kamuria, care lucreaza la un apm!
E o fata de treaba , care te va lamurii urgent!
multumesc, si la multi ani!
Desfasurati activitatea pe propria raspundere pana ce se elibereaza autorizatia de mediu. Daca vine un control, platiti amenda.
cat e amenda fara autorizatie de mediu?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de mediu - caz special bvr bvr Buna ziua! Doresc sa supun atentiei dvs urmatoarea problema: o societate ce detine autorizatie de mediu subinchiriaza spatiu unei alte firme care are ... (vezi toată discuția)
Amenda garda de mediu basarabionut basarabionut Buna seara. Am un ii pe dezmembrari auto,mi-a iesit autozatia de mediu si pe data de 3 octombrie imi expira cele 90 de zile in care ar fi trebuit sa merg la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu pentru o firma care desfasoara lucrari la diversi beneficiari pe baza de contract gabibotea gabibotea Este necesara solicitarea autorizatiei de mediu pentru o firma ,care desfasoara activitatea pe baza de contract la diversi beneficieari ? (vezi toată discuția)