avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postare online de fotografii și mesaje private ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postare online de fotografii și mesaje private denigrante

Bună ziua!
Va deranjez în legătură cu o problema personala ce îmi afectează afacerea&viata de zi cu zi.
Fostul partener de naționalitate straina(nu am fost căsătoriți, avem împreună un copil minor de 6 ani, el cu resedinta în strainatate), postează fără acordul meu, pe rețelele de socializare la care avem prieteni comuni și parteneri de afaceri, imagini denigrante din casa mea,proprietate personala 100%,proprietate în care a venit în vizita pt o scurta perioada de timp în anii trecuți. Menționez ca a asociat în postari pe lângă poze din casa și poze cu mine și afacerea mea . De asemenea a trimis în privat la prieteni comuni&parteneri de afaceri mesaje și poze denigrante și ofensatoare de natura sa îmi afecteze serios viata personala, afacerea personala, imaginea.
Va rog, dacă puteți sa ma ghidați asupra demersurilor ce as putea sa le întreprind în vederea soluționării pe orice cale juridica/autorități a acestor probleme care se manifesta în ultimele luni.
Va mulțumesc mult pentru atenția și răspunsurile dvs!
Cel mai recent răspuns: Alexxandra13 , utilizator 14:38, 28 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz, nu se poate face si o plangere penala pt postare de mesaje denigratoare postate pe retea de socializare ? Intreb pt ca si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare si ca sa stiu mai bine cum s-o abordez pe viitor...
~ Conținut șters la cerere ~
Banuiesc ca cea de calomniere, ori cea de hartuire virtuala (pt ca insulta, din cate stiu, s-a scos din CP), ori probabil alta.... Un specialist in CP ar sti cu exactitate ce trebuie reclamat aici.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Abuz prin site de socializare Georgian2all Georgian2all Buna seara. Supun atentiei dumneavoastre o problema ivita in urma postarii unei fotografii, cat se poate de decenta, pe un site de socializare. Fotografia in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!vin cu o problema si v-as fi recunoscatoare pentru ... Ada blondy Ada blondy Buna ziua!vin cu o problema si v-as fi recunoscatoare pentru ajutor...cineva posteaza poze cu mine denigrandu-mi imaginea! Pot actiona in instanta atat ... (vezi toată discuția)
Hartuire fb Maria13cam Maria13cam Buna ziua! Dacă cineva m-a contactat de pe un cont fals spunându-mi ca sunt “c...va”, am continuat discuția și mi-a mai repetat acest apelativ de ... (vezi toată discuția)