avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce imi apar punctele Flesburg expirate...mi-au ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce imi apar punctele Flesburg expirate...mi-au trimis o hartie ...

De ce imi apar punctele Flesburg expirate...mi-au trimis o hartie iar un punct expirat este luat in calcul..total 6 puncte...dar unul este expirat din 08.2020

Alte discuții în legătură

Firma recuperare datorii alenicol alenicol Buna seara, Am o intrebare pentru cei care au avut de-a face cu Credit Express, firma de recuperare debite. Am primit de la ei 3 notificari de o datorie ... (vezi toată discuția)
Pensii ; punctajul lunar ; baza de calcul a contributiei de asigurari sociale badeadan badeadan Am vazut ca la calc. puncajului lunar se ia cand venitul salarial brut cand venitul lunar asigurat (baza de calcul a contrib. de asig. soc.).Art 96 din lg. ... (vezi toată discuția)
Puncte suplimentare pentru grupe din decizia de pensionare in ... GMD66 GMD66 Puncte suplimentare pentru grupe din decizia de pensionare In Buletinul de calcul primit impreuna cu decizia de pensionare pe legea veche, la B - Puncte ... (vezi toată discuția)