avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice

O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate folosi cod caen 4532 sau 4799 sau 4730 sau altul ? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: doraq , utilizator 18:46, 19 Ianuarie 2021
Buna seara,

Pentru vanzarea produselor in mediul on line, trebuie autorizat codului CAEN 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Multumesc pentru promptitudine.... daca activitatea nu se va desfasura exclusiv on line, insa nu va exista un magazin dedicat unde sa fie depozitate produsele , ci vor fi directionati furnizorii sa vireze produsele direct la adresa cumparatorului, mai este necesar sa adaug si cod caen 4532 - Comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule sau e suficient 4791 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Deosebirea dintre comertul cu amanantul si cel cu ridicata TwisterTG TwisterTG Buna ziua, Am un magazin on-line specializat in comercializarea accesoriilor pentru barbati. Codul CAEN pentru care sunt autorizat este 4791 - Comert cu ... (vezi toată discuția)