avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare cod caen srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare cod caen srl-d

buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru codul asta trebuie sa am un magazin de vanzari piese auto. eu nu vreau asta. eu voi functiona acasa ( unde este si sediul social ) iar vanzarile se vor face prin telefon, la comanda, nu voi avea depozit, magazin, etc. de la anaf mi-au zis ca ei nu stiu ce cod caen ar trebui sa pun in locul celui actual si ca pe ei ii intereseaza ca pe certificatul constatator de la orc sa scrie ca activitatea se desfasoara la beneficiar si nu la sediul social/sediile secundare. intrebarea mea este daca pot folosii codul caen 4799?
Cel mai recent răspuns: savurazvan , utilizator 14:25, 6 August 2014
Codul CAEN pentru dvs. ar trebuii sa fie urmatorul:
4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
asa cum a precizat si domnul Bicov, cel mai indicat ar fi sa va schimbati obiectul de activitate cu 4791-comert cu amanuntul prin internet, iar la beneficiari/terti sa va autorizati CAEN 4799,4532, etc.
eu in actul constitutiv am si codurile 4791 si 4799. ce trebuie sa fac ca sa trec 4791 ca obiect de activitate principal?
Hotarare AGA, modificare statut, depunere cerere la ONRC si obtinere incheiere de modificare. Succes!
sunteti intr o grava eroare , cititi ATENT !
cine a infiintat firma este un profesionist de nota 10 ++++


4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Această clasă include comerţul cu amănuntul prin case de comenzi sau prin Internet, de exemplu: cumpărătorul alege pe baza reclamelor, cataloagelor, informaţiilor furnizate pe un website, a machetelor sau a altor mijloace de publicitate şi face comanda prin poştă, prin telefon sau pe Internet (de obicei prin mijloace speciale furnizate de un website). Produsele achiziţionate pot fi descărcate direct de pe Internet, sau în cazul bunurilor materiale livrate clientului.
Această clasă include:
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin comandă poştală
-comerţul cu amănuntul al oricărui tip de produs prin Internet, pe bază de comandă
Această clasă include de asemenea:
-vânzarea directă prin intermediul televiziunii, radio-ului sau telefonului
-licitaţii cu amănuntul pe Internet

Această clasă exclude:

-vânzarea cu amănuntul a autovehiculelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupele 451, 453
-vânzarea cu amănuntul a motocicletelor, pieselor şi accesoriilor pentru acestea, prin Internet, vezi grupa 459

nu trebuie sa schimbati nimic , puteti sa va faceti reclama pe un SITE / reviste de prezentare dar ii invitati la sediu sau le livrati prin comanda E-mail prin posta dar suporta TRANSPORTUL .

Pentru REVANZARE ca si persoana juridica, PFA nu puteti vinde decat LEGAL cu caenul corespunzator, on-line NU .

am vazut site uri dar nu functioneaza legal .
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
lexoradeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru magazin piese auto cu vânzare online? Rusu88.rusu88@gmail.com Rusu88.rusu88@gmail.com Buna seara . Pentru un magazin piese auto cu vânzări online ni s a recomandat codul Caen 4791 . Din ce am văzut la codul 4791 este specificat ca este ... (vezi toată discuția)
Trebuie infiintat pfa pentru vanzarea de produse pe amazon.com Utta Utta Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei unice si a platii impozitelor si contributiilor pentru veniturile obtinute din vanzarea de produse pe amazon.com ... (vezi toată discuția)
Care cod caen? ContSters212422 ContSters212422 BUNA ZIUA. AM O PROBLEMA PE CARE VA ROG SA MA AJUTATI SA O REZOLV. TREBUIE SA INFIINTEZ O FIRMA CARE SA SE OCUPE CU COMERT CU AMANUNTUL AL VINULUI. pina aici ... (vezi toată discuția)