avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACORDAREA INDEMNIZATIEI CONFORM LEGII 232/5.11.2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACORDAREA INDEMNIZATIEI CONFORM LEGII 232/5.11.2020

Ma numesc Ispas L si sunt beneficiar,cu decizia primita, al legii 232/5.11.2020 ,in sensul ca mi s-a aprobat de catre AJPIS Buzau ,dosarul inaintat catre aceasta institutie ca fiu al unui fost detinut politic,decedat in 2013.De asemeni,Casa de Pensii Buzau mi-a trimis o instiintare in care ma informeaza ca dosarul meu,aprobat de AJPIS Buzau,a fost trimis catre aceasta institutie,odata cu decizia de acordare a indemnizatiei legale, ca fiu de detinut politic,decedat.dar ca nu poate pune in aplicare aceasta hotarare deoarece nu a primit inca de la Casa Nationala de Pensii publice softul informatic in baza caruia se va face calculul indemnizatiei. De aceea va rog sa -mi spuneti care este situatia acestui soft,daca a fost sau nu realizat,si cand estimati ca beneficiarii legii 232/5.11.2020 vor putea intra efectiv in posesia indemnizatiilor!!!Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
laurentiu ispas, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare!!! ma numesc ... laurentiu ispas laurentiu ispas Va rog mult sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare!!! Ma numesc Ispas L si sunt beneficiar,cu decizia primita, al legii 232/5.11.2020 ,in sensul ca mi s-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc C.Geta C.Geta Buna ziua. Am depus dosarul cu acte pentru plata indemn de maternitate in 4noiembrie 2013. Agentia de plati nu mi-a trimis nimic(la celalalt copil in urma cu ... (vezi toată discuția)