avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ ...

Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ guvernului roman referitor la calatoria in strainatate, mai precis in Orientul Mijlociu/ Dubai?
Cel mai recent răspuns: carmen.manole , utilizator 14:02, 22 Ianuarie 2021
Începând cu luna august 2020, este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, cu cel mult 96 de ore înainte de sosirea în Emiratele Arabe Unite, inclusiv de către persoanele care tranzitează acest stat. Rezultatul testului trebuie să fie prezentat în format tipărit, în limba engleză.
Pasagerii care îndeplinesc condițiile pentru revenirea în Emiratele Arabe Unite trebuie să efectueze un examen medical şi să prezinte un certificat eliberat de unul dintre centrele medicale aprobate de autoritățile emirateze competente, pentru a se asigura că nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2.
Autoritățile medicale de stat pot solicita reexaminarea călătorilor, dacă consideră necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectuează un test molecular tip PCR pentru infecția cu SARS-CoV-2, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil în aproximativ 24-48 de ore. Până la sosirea rezultatului, călătorii trebuie să stea în izolare.

La revenirea in tara, va trebui sa intrati in carantina.
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test pcr pt bebe la 1 an? Barbarosa Barbarosa Ajutati-ma va rog cu o parere. Trebuie sa plecam in concediu in Bulgaria si se cer teste PCR pt Covid. Eu, sotia si copilul de 17 ani facem teste. Dar ... (vezi toată discuția)
Poți să dai examenul auto sala daca nu ai vaccinulu ? va rog ... Mocan Ramona Mocan Ramona Poți să dai examenul auto SALA daca nu ai vaccinulu ? Va rog daca poate sa ami zica cineva (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)