avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Test PCR pt bebe la 1 an?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Test PCR pt bebe la 1 an?

Ajutati-ma va rog cu o parere.
Trebuie sa plecam in concediu in Bulgaria si se cer teste PCR pt Covid. Eu, sotia si copilul de 17 ani facem teste. Dar bebelusul de 1 an trebuie sa-l chinuim cu test sau poate sa iasa fara test?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:04, 4 Februarie 2021
Trebuie sa faca test.

" Sunt exceptate de la măsura obligatorie a prezentării testului molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, menționată anterior, următoarele categorii de persoane: șoferii de autobuz, angajați în transportul internațional de pasageri; șoferii autocamioanelor care efectuează transport internațional de mărfuri; membrii echipajelor navale; membrii echipajelor aeriene care efectuează zboruri de la și către aeroporturi publice pe teritoriul Republicii Bulgaria și personalul tehnic asimilat; lucrătorii transfrontalieri; persoanele care tranzitează teritoriul Republicii Bulgaria. "
[ link extern ]
Exista o varsta minima de la care se cere test. Mi-au spus de la Politia de frontiera, dar trebuie vazut ce prevede Bulgaria.
Nicaieri nu am gasit mentionata o limita de virsta. Nu spun ca nu ar exista, dar nu am gasit-o mentionata. Contactati MAE pentru lamuriri suplimentare.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, contactați MAE.
Mie imi rezulta ca si bebelusul va trebui testat.
Este si firesc asa intrucat daca bebelușul ar fi infectat v-ar infecta pe toți și ati infecta bulgarii.
Bebelușul ar putea fi insa infectat doar daca a avut contact cu alti bebeluși sau cu persoane cu care nu ati fi avut dvs. contact insa pe bulgari nu ii interesează argumente ci probe.
De asemenea, ar mai putea fi infectat doar daca au fost parintii infectati.
Insa, pe bulgari nu ii interesează argumentele logice, pentru ca probele sunt concludente.
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ ... carmen.manole carmen.manole Puteti va rog sa imi spuneti care sunt recomandarile statului/ guvernului roman referitor la calatoria in strainatate, mai precis in Orientul Mijlociu/ Dubai? (vezi toată discuția)
Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)