Admitere INPPA. Buna seara! După promovarea examenului de admitere ca avocat stagiar in cadrul INPPA:
1- Până devii acocat definitiv, îți poți pastra serviciul actual pentru a te putea intretine pe perioada celor 2 ani de studiu?
2 - Prezenta la cursuri pe perioada celor 2 ani, trebuie să fie zilnică?
Mulțumesc anticipat!
Dacă va puneti problema asa mai bine rămâneți intr-,un post stabil ,platit decent si stati linistit.Acum 15-20 de ani nici nu visam să fim platiti de avi ndrumator,veniturile realizandu-le cum puteam din clientela proprie.Azi mai tinerii colegi au de unde alege intrând în marile societăți de avocatură corporatista si visând din prima la venituri mari..
Incepator.
PBogdan
Salutare !
Ma numesc Bogdan , am 18 ani , un suflet mic dar o ambitie mare , inca de mic sunt pasionat de avocatura si tot ce tine de ea.
Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Stagiar 2011
ContSters120042
Buna seara tuturor si bun venit in profesie celor 300 si ceva (400?) care au promovat examenul de admitere in barou.
Sunt la dispozitia intrebaciosilor pentru ... (vezi toată discuția)
Inppa
Adelina t
Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)